Camdaki Kız'da Nalan konağa döndü… 61'inci bölümde neler olacak?

Camdaki Kız'ın Nalan'ı beklenmedik biçimde konağa döndü. Hayri konaktaki işinden istifa etti. Peki gelecek haftaki 61'inci bölümde neler yaşanacak?

Camdaki Kız'da Nalan konağa döndü… 61'inci bölümde neler olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Camdaki Kız’ın Nalan’ı annesi Feride Hanım’ın baskısı ile konağa geri döndü. Hayri ise konaktaki işinden istifa etti. Peki, 61’inci bölümde neler yaşanacak?

Muzaffer, kendisinden iş konusunda yardım istemeye giden Nalan’a, Hayri ile bir gelecek kuramayacağını söyledi. Nalan, Muzaffer’in büyük sırrı bildiğini Billur ile paylaştı ama Hayri ile konuşamadı. Hayri, konaktaki işinden oldu. Eşyalarını toplamaya geldiğinde, konağın kapısında, annesinin zoruyla dönüş yapan Nalan ile karşılaşan Hayri Nalan’dan vazgeçecek mi?

Muzaffer ile konuşan Hayri, gelecek bölümde korkmadığını ifade edecek ve Nalan’a ulaşmak için elinden geleni yapacak. Sedat’ın ise Hayri’ye olan öfkesi büyüyecek. Gelecek hafta konakta işler yeniden karışacak. Feride Hanım’ın beklediği gibi sular durulmayacak.

Cavit Bey tarafından tehdit edilerek yurt dışına gönderilmek istenen Cana’dan ise yeni sürprizler bekleniyor.

Öte yandan Emir meselesi de, konağın yeni sorunu olacak gibi görünüyor. Selen ile Emir arasındaki buzlar çözülmeye yüz tuttu. Gülcihan Hanım'ın engel olmaya çalıştığı eski aşkı, 61'inci bölümün önemli konularından olacak.

Bakmadan Geçme