Camdaki Kız son bölüm Sedat hapisten kurtuldu mu? Nalan hamile mi?

3 Şubat Perşembe günü yayınlanan bölümüyle yine izleyicinin nefesini kesti! Camdaki Kız 29. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Camdaki Kız son bölüm Sedat hapisten kurtuldu mu? Nalan hamile mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SEDAT HAPSE GİRDİ Mİ?

Rafet Bey Sedatı şehir dışına kaçırmaya çalıştı fakat hiçbir işe yaramadı. Avukat bu suçu başkasının üstlenmesi gerektiğini söylemekte. Evraklarda değişiklik yapıldığında suçu bir başkasına bırakma şansları olacak. 

Sedat’ın hapse girebileceğini öğrenen Nalan, Sedat'ın yanında oluyor. Nalan bu konuda kendini kaybetti ve ne yapacağını şaşırdı.. Sedat'ın başka bir şehire kaçıran Rafet onun gittiği yeri sadece kendinin bilmesini istemesi de Nalanı çok üzdü. Nalan Sedat'ı göz yaşlarıyla uğurladı.

NALAN HAMİLE!

Nalan, Sedat'ın hapse gireceğini öğrendiği gün aynı zamanda hamile olduğunu da öğrendi. Ama Nalan Sedat olayı şokuyla yaşadıklarını, hamileliğini kimseyle paylaşamadı. Feride Hanım'a rağmen Nalan sessiz kalmayı seçti.

Sedat'ın hapse girmemesi için evrakların başka birinin adına değiştirilmesi gerekir. Rafet, avukatın bir isim belirlemesi için kendisini kötü hissetse de birini seçecektir. Koroğlu soyadından olmayacak fakat aileye yakın biri Sedat'ın yerine hapse girecek. Rafet, kimi seçecek? Sedat, tutuklanacağını düşünerek apar topar Derviş'in mekanından ayrılmaya karar verir. Nalan ise Sedat'ın yurt dışına gideceğini öğrenince soluğu Sedat'ın yanında alıyor ve hamile olduğunu söylüyor. Sedat nasıl tepki verecek?

Bakmadan Geçme