Camdaki Kız'ın 62'nci bölümünde Nalan'ı neler bekliyor? Sedat'a dönen Nalan, Hayri'den vazgeçebilecek mi?

62. bölümüyle 22 Aralık'ta ekranlarda olacak Camdaki Kız dizisinde sürpriz gelişmeler bekleniyor. Sedat'a dönen Nalan Hayri'den vazgeçebilecek mi?

Camdaki Kız'ın 62'nci bölümünde Nalan'ı neler bekliyor? Sedat'a dönen Nalan, Hayri'den vazgeçebilecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal D'nin Perşembe akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız'ın 62. bölümü yarın (22 Aralık) akşam ekranlara gelecek.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen Camdaki Kız dizisinin 62. bölümü için nefesler tutuldu. 

61. bölümde konağa dönen Nalan'ın, Hayri'den vazgeçip vazgeçmeyeceği ise merak konusu. 

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Sedat'ın üzerine titremesinden etkilenip, ondan çocuk yapmayı kabul mu edecek, yoksa peşini bırakmayan Hayri'ye geri mi dönecek? Nalan'ın annesi Feride Hanım'ın Nalan'ı, gerçek babasından korumak için yaptığı çabalar karşılık bulacak mı? Selma Ergeç'in canlandırdığı Selen karakteri ise Nalan ile Hayri'nin peşinde iz sürmeye devam ediyor. Her ne kadar Muzo, Selen'in dikkatini başka tarafa çekmeye çalışsa da, Hayri'nin başına buyruk tavırları Selen'in gözünden kaçmıyor. 

Hayri'nin tüm ısrarlarına rağmen Nalan'ın konakta kalmakta ısrarcı tavrı ise yeni başlayan aşkın sona erip ermediği konusunda merak uyandırıyor. Nalan'ı Hayri'yi öldürmekle tehdit eden Feride Hanım'ın tehditleri ise, Billur sayesinde ortaya çıkıyor. 

22 Aralık'ta Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Camdaki Kız'da en çok merak edilen soru ise, Nalan'ın Sedat'tan çocuk yapmayı kabul edip etmemesi.

Camdaki Kız'ın 62. bölümünde tüm bu soruların yanıtları ortaya çıkacak. 

Bakmadan Geçme