Bu sahneler ancak Karadeniz'de yaşanır!

Artvin'in Borçka ilçesinde dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan film çekeceği iddiası üzerine belediye tarafında yapılan anons sosyal medyada viral oldu.

Bu sahneler ancak Karadeniz'de yaşanır!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artvin’in Borçka ilçesinde ünlü yönetmen filmi Christopher Nolan film çekeceği iddiası üzerine belediye tarafında yapılan anons sosyal medyada viral oldu. Nolan şu sıralar yeni filmi Oppenheimer üzerinde çalıştığı fakat film çekimlerine henüz başlanmadığı bu yüzden iddiaların gerçeklik payının bulunmadığı da konuyla ilgili olarak sosyal medyada yapılşan paylaşımlar arasında yer aldı. Önce TikTok'ta, ardından Twitter'da viral olan video bir vatandaş tarafından kaydedildi. Vatandaşın, belde çevresindeki film çekimi sırasında kullanılan kurusıkı silahları ve drone kameraları yanlış anlamaması için megafondan yapılan açıklama, TikTok'ta ve Twitter'da milyonlarca kez izlendi.

Konuyla ilgili olarak ABorçka Belediyesi resmi sosyla medya hesabı üzerinden yapılan paylşaımda şu ifadeler yer aldi:

Christopher Nolan kimdir?

Christopher Edward Nolan, 30 Temmuz 1970’te Londra, İngiltere‘de doğdu ve kuşağının en çok beğenilen film yapımcılarından biri olmanın yanı sıra tüm zamanların en çok hasılat yapan yönetmenlerinden biri olarak tanındı. 1998’de İngiliz neo-suç draması Following ile ilk yönetmenlik denemesinden bu yana, Nolan‘ın 11 filmi toplamda dünya çapında 4,9 milyar doların üzerinde hasılat ve 7’si galibiyet olmak üzere toplam 26 Oscar adaylığı elde etti. Nolan‘ın film yapımcılığına olan tutkusu oyuncak aksiyon figürleriyle ilkel filmler çekmek için, babasının Super 8 fotoğraf makinesini ödünç aldığı 7 yaşında başladı. 11 yaşından itibaren isteğinin profesyonel olarak film yapmak olduğunu röportajlarda belirtti. 1978’de Star Wars‘tan etkilenerek Space Wars (uzay savaşları) adı verilen bir stop-motion (3 boyutlu bir animasyon türü) çekmiştir, hatta Apollo roketleri için yönlendirme sistemleri kurulmasına yardımcı olan amcası sayesinde Nasa görüntülerini bile kullanabilmiştir.

Bakmadan Geçme