Asya gidebiliyor mu? Aras ve Asya ayrıldı mı?

Her bölüm farklı olayların yaşandığı sadakatsiz dizisi 2 Mart'ta yayınlanan son bölümüyle yine izleyicilerine nefeslerini tutturdu. İşte detaylar...

Asya gidebiliyor mu? Aras ve Asya ayrıldı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bölümüyle izleyicilere farklı duygular yaşatmayı bu kez de başaran dizide yeni gelişmeler bitmek bilmiyor. Haluk Güçlü ölümü sonrasında Gönül Güçlü yerinde durmayacak gibi görünüyor.

ASYA’NIN BAŞINI KİM BELAYA SOKUYOR?

Asya ve Aras birlikte yurtdışına giderek yeni bir hayat kurmak istediler. Ama olaylar yine bitmek bilmedi. Asya havaalanı kapısından geri döndü. Hastasına yanlış tanı koyup kalp krizine geçirmesine sebep olduğu iddiasıyla hasta yakını şikayette bulundu ve Asya yurtdışına gidemedi. Asya her ne kadar kendinden emin olsa da bu olayları kim başına sarsı öğrenmek için uğraştı. Ve olayların başından Gönül Güçlü çıktı. Bunların üstüne Derin’de oğluna kötü davrandığını duyan Asya gitmekten vazgeçerek herkese hesabını soracağını söyledi. Gitmeyi mutlu olmayı her ne kadar istese de durup herkesten tek tek intikam alarak bu şehirden onları göndereceğini söyledi. Kimsenin canı yanmasın diye her ne kadar elinden geleni yapsa da herkes onun burada kalmasını isteyerek bir savaş başlattılar. Önümüzdeki bölümler Asya 1. Sezondaki haline geri dönecek, yaşadıklarına susmak yerine herkesten tek tek intikamını alacak gibi duruyor.

ASYA VE ARAS NEDEN AYRILDI?

Aras Haluk bey hakkındaki bütün gerçekleri Asya’ya anlattı. Aslında Haluk beyin fenalaştığını ama ona yardım etmediğini ve bundan pişmanlık duymadığını söyledi. Bunun üzerine ise Asya Aras’ı terk etti.

NİL VE SELÇUK EVLENDİLER!

Nil ve Selçuk evlendiler. Selçuk bunun Haluk Güçlü’nün son isteği olduğunu anlattı. Haluk ölmeden önce sevdiğin kadınla mutlu ol vaadi vermiş. Her ne kadar Nile’le evlense de Ceren’le olan çocuğuna da babalık edeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme