Kars'ta, 'Sesimiz Emniyette-2' ses yarışmasının finali yapıldı

Kars İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen 'Sesimiz Emniyette-2' ses yarışmasının finali yapıldı.

Kars'ta, 'Sesimiz Emniyette-2' ses yarışmasının finali yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Renkli görüntülere sahne olan final, Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Finalde 264 kişi arasında ilk 10'a kalan Ali Osman Paslı, Aşkın Amcaoğlu, Ayşegül Kuş, Burak Bahçe, Kadir Özateş, Kadirhan Salduz, Muhammed İkbal Gül, Muharrem Edizhan Büyükcan, Adnan Karahan ve Özgür Barış Boğakan sahnede performans sergiledi.

Konuk jüri üyesi olarak sanatçı İzzet Yıldızhan ile Polis Başmüfettişi birinci sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula'nın katıldığı yarışmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yarışmada Muharrem Edizhan Büyükcan 1'inci, Özgür Barış Boğakan 2'inci ve Ayşegül Kuş 3'üncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç verdi.

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, yaptığı konuşmada, yarışmayı düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Öksüz, "177 yıldır Türk Polis Teşkilatı ülkemizin, toplumumuzun huzuru, güvenliği, kamu düzeninin sağlanması için gece gündüz demeden, her türlü fedakarlıkta hizmet veriyor. Polis teşkilatımız asayişi, kamu düzenini sağlarken toplumumuzdan aldığı güçle, inançla, güven duygusuyla hareket ediyor." diye konuştu. 

Yarışmaya konuk jüri üyesi olarak katılan ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan ise ödül töreni sonrasında bir birinden güzel eserlerini seslendirerek konser verdi.
Acar , imza töreninde şunları kaydetti.

"Öncelikle bütün vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Bugün burada hizmetlerimize bir yenisini eklerken, başarmanın haklı  gururunu yaşıyoruz. 7 bölgeden oluşan ülkemizin büyük ve modern olan  yaş sebze ve meyve toptancılığı hali sayısı 175 iken,  Doğubayazıt'ta inşa ettiğimiz tesis ile  bu sayı 176  olmuştur. Şeffaf ilke ile ihalesini yaptığımız iş yerlerini burada hak sahiplerine teslim ederken, bu başarıyı Gülen esnafımızla birlikte pekiştirmiş bulunuyoruz. Başaramayacağımızı bekleyenler ve dileyenler, bugün başarımızı konuşmakta. Görev aldığımız saatten bugüne kadar hizmet dedik ve hizmet ettik.Etmeye de devam edeceğiz. Ayrıca atıl durumda olan eski hal yerine yeni bir projemizi de buradan duyurmak istiyorum. Bir bölümünü çocuklarımız ve ailelerimizin yeşil alan olarak değerlendireceği, rahat nefes alabilecekleri, oyun alanlarının olduğu bir park düşünüyoruz. Modern sebze ve meyve hali, bizleri tebessümle karşılayan esnaflarımıza ,halkımıza ve doğubeyazıt'a hayırlı uğurlu olsun." 
 

Bakmadan Geçme