Fazıl Say Tunceli'ye geliyor

Fazıl Say, sosyal medya hesabından Tunceli Ovacık'ta konser yapacağını duyurdu. Serenat Bağcan'ın da eşlik edeceği konser Munzur Nehri için yapılacak.

Fazıl Say Tunceli'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Twittter hesabı üzerinden hayranlarına videolu paylaşımda bulunan ünlü piyanist, 28 Mayıs'ta saat 17.00'da, Serenat Bağcan ile birlikte Tunceli Ovacık'ta konser vereceklerini açıkladı.

MUNZUR NEHRİ İÇİN YAPILACAK

Konserin, Munzur Nehri'nin geleceğine dikkat çekmek için yapılacağını söyleyen Fazıl Say, Ovacık'ın kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini, bu nedenle konsere geleceğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Fazıl Say, "İlginç ve güzel bir haber vermek isterim size. Bir konser: ilk kez gideceğim Tunceli Ovacık'ta. Bu konserin çeşitli anlamları var; Tunceli aydın ve önemli bir ilimiz. Ben ilk kez gidiyorum, aynı amanda Munzur Nehri'nin doğa koruması konseri olacak. Bir nevi Kaz Dağları gibi Munzur Nehri'nin temizlenmesi için destek arayışları var. Türkiye'nin, Anadolu'nun en güzel nehirlerinden birinin tekrar en iyi şekilde hayata kavuşması için. Yalnız gitmiyorum, yanımda Serenat Bağcan da var. Tuncelililer Nazım Hikmet şarkılarını dinlemek ister diye düşündük ve bir Tuncelili olan Cemal Süreyya şiirlerim ve şarkılarım var. Tunceli'de 28 Mayıs'ta buluşmak üzere. Tüm Tuncelilileri ve civarındaki herkesi Ovacık konserine beklerim." diye konuştu.

15 YIL SONRA AZERBAYCAN'DA KONSER VERECEK

Öte yandan Fazıl Say, 14 Mayıs tarihinde de, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de konser için bulunacağını belirtti. Say, 15 yıl sonra Azerbaycan'da tekrar konser için bulunacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme