'Erzurumlu Mümessil' filminin galası yapıldı

Yönetmen koltuğunda Servet Aksoy'un oturduğu 'Erzurumlu Mümessil' filminin galası, Erzurum'da yapıldı.

'Erzurumlu Mümessil' filminin galası yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine ilaç mümessili olan Burak'ın başarılı olma yolundaki çabasını konu edinen 'Erzurumlu Mümessil' filminin galasına, oyuncular Burak Bozdağ, Burcu Binici, Dila Danışman, Recep Cinisli, Ayhan Taş ve Selahattin Taşdöğen; Erzurum Valisi Okay Memiş, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kentteki bir AVM'nin sinema salonunda yapılan gösterimin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan başrol oyuncusu Burak Bozdağ, pandemiye denk gelmesinden dolayı çekimlerin uzadığını söyledi. Filmin bir aile filmi olduğunu kaydeden Bozdağ, "Film durum ve karakter komedisidir. Erzurumlu mümessil sosyal medyada milyonlarca kez izlendi ve arz talep meselesi oldu dolayısıyla Erzurum kimliği olan değil, tüm Türk milletinin kahramanı gibi oldu ve işi sinemaya kadar taşıdı. Filmimiz için çok umutluyuz." diye konuştu.

Güçlü bir kadro ile çalıştıklarını anlatan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Güçlü bir oyuncu kadrosu ile çalıştık, o yüzden çok heyecanlıyız. Salonlarımız dolup taşıyor. Erzurumlu, filmine sahip çıkıyor çünkü bu bir Burak Bozdağ, Halil Karapınar filmi değil, Erzurum filmidir. Biz bugün bir doğum yaptık, çocuk dünyaya getirdik, doğumu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdik, Erzurumlunun kucağına verdik. Yedirsin, içirsin, büyüksün ve yürütsünler istiyoruz."

Filmin oyuncularından Recep Cinisli de film yapmanın zor bir iş olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Film yapmak her babayiğidin işi değil, ben uzun zamandır hem oyunculuk hem de yapımcılık yapıyorum. Bana deseniz ki 'Bir sinema filmi yapar mısın?' Benim cesaretim yok. Niye? Sinema kolay değil, iddialı bir iş. Burak Bey hem yazıyor hem oynuyor takdire şayan bir arkadaşımız. Erzurumlular buna sahip çıkacak biz sadece figürüz. Seyircimizden ümitliyiz, destek verirlerse daha ileri gideriz."

Bakmadan Geçme