'Çakallarla Dans 6' filmini, ilk 3 günde 196 bin kişi izledi

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 6" filmi, vizyona girdiği ilk hafta sonu, sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak 196 bin 658 kişi tarafından izlendi.

'Çakallarla Dans 6' filmini, ilk 3 günde 196 bin kişi izledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuya ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Şeker, gişedeki başarıdan memnuniyetini aktararak, "Hem biz hem sinemacılar hafta sonu yaşanan kapalı gişe salonları çok özlemiştik. Ne mutlu bize ki ekonomik kriz ortamında bile seyircilerimiz Çakallarla Dans 6 için salonları doldurdu. Herkese çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını Sugarworkz ile TAFF'ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez, Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor. Çakallarla Dans serisinin altıncı filminde, ekibin maceraları bu kez yurt dışına taşınıyor.

Film vizyona girdiği hafta sonu, sezonun en iyi gişe açılış rakamına ulaşırken, "Bergen" filminden sonra yılın en iyi açılışını yapan yerli film oldu.

Bakmadan Geçme