• Haberler
  • Güncel
  • Konya'da şehit düşen askerlerin kimlikleri belli oldu

Konya'da şehit düşen askerlerin kimlikleri belli oldu

Konya-Adana karayolunda askeri kamyonet ile TIR'ın çarpışması olayında şehit düşen askerlerin kimlikleri belli oldu.

Konya'da şehit düşen askerlerin kimlikleri belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şehit  düşen askerlerin, Malatya doğumlu İs. Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Hatay Dörtyol nüfusuna kayıtlı İkmal Er Halil Seltan olduğu belirtildi.

3 AY SONRA TEZKERE ALACAKTI

Kazada şehit olan Piyade Er Halil Seltan'ın Hatay'ın Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde bulunan evine Türk bayrağı asıldı. 6 kardeşin en küçüğü olan Halil Seltan’ın 3 ay sonra tezkere alacağı öğrenildi. Şehidin cenazesi yarın öğle namazının ardından Dörtyol Mezarlık Kompleksinde kılınacak cenaze namazının ardından şehitliğe defnedilecek.

Kazada şehit olan Piyade Er Halil Seltan'ın Hatay'ın Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde bulunan evine Türk bayrağı asıldı.

MALATYALI ŞEHİT EVLİ İDİ

Kazada şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun’nun acı haberi Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi Tenzile sokakta bulunan baba evine ulaşırken, sokağa ise Türk bayrağı asıldı. Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun’un naaşın Malatya’ya getirildikten sonra yarın Şehir Mezarlığı’nda defnedilmesi bekleniyor.

Kazada şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun’nun acı haberi Battalgazi ilçesi Zafer Mahallesi Tenzile sokakta bulunan baba evine ulaşırken, sokağa Türk bayrağı asıldı.

Bakmadan Geçme