Sarıkamış'taki tavan çökmesinde 32 yaralı... Aralarında gazeteci de var...

Kars Sarıkamış'ta otel tavanının çökmesi olayında 32 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralananlar arasında gazeteci de var.

Sarıkamış'taki tavan çökmesinde 32 yaralı... Aralarında gazeteci de var...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kars’ta Sarıkamış Harekâtı’nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında Cıbıltepe Oteller Bölgesindeki bir otelde düzenlenen belgesel gösterimi sırasında tavanın çöktü.

32 YARALIDAN 23'Ü TABURCU EDİLDİ

Olayda 32 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıalrdan 23'ü taburcu edildi, 9'unun ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, saat 18.45 sıralarında Sarıkamış ilçesi Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde meydana geldi. Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümü nedeniyle bir otelde anma programı kapsamında gala gösterimi yapılırken konferans salonunun asma tavanı çöktü. Olayda 10 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken 22 kişi kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı.

Kars Valisi Türker Öksüz, yaptığı paylaşımda, "Olayda yaralanan 32 vatandaşımızdan 23'ü taburcu edilmiş olup, 9 vatandaşımızın ön müşahede ve tetkik süreci devam etmektedir." dedi.

GAZETECİ ERCÜMENT TAŞDELEN YARALANDI

Tavan çökmesinde yaralanan gazeteci Ercüment Daşdelen, “Ben de olay anında ordaydım. Gazeteciyim içeri girip yerimi ayarlamak istedim. Çatırtı sesi gelmeye başladı. Yavaş yavaş tavan vatandaşların üzerine düşmeye başladı. O sıra da yere düştüm ben, vatandaşlarda benim üzerime düştü. Ayaklarımda ezikler oluştu. Hastanede tedavim oldu. Çok kötü bir durumdu.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme