PTT pulları Kars Antlaşması anısına sergilendi

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından düzenlenen 'Kars Antlaşması'nın 100. Yılı' konulu pul sergisinin açılışı yapıldı.

PTT pulları Kars Antlaşması anısına sergilendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı’nda serginin açılışını yapan ve ardından sergiyi gezen Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Öksüz, beraberindeki heyet ile birlikte PTT Başmüdürü Halit Aslan’dan sergide yer alan pullarla ilgili bilgi aldı. 

Sergiye özel üretilen 'Kars Antlaşması'nın 100. Yılı Pul Sergisi 13-15.10.2021 Kars' ibareli özel tarih damgalı zarflar, PTT'ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde, filateli cep uygulamasında ve etkinlik alanında bulunan filateli standında satışa sunuldu. Ayrıca sergi alanında, 'Kars Antlaşması'nın 100. Yılı Pul Sergisi 13-15.10.2021 Kars' ibareli özel tarih damgası da kullandırıldı. 

Serginin açılışına Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün yanısıra Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Jandarma Alay Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, PTT Başmüdürü Halit Aslan ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da katıldı. 

    

Bakmadan Geçme