Kars'ta İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Kars'ta yılın son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Belediye Başkan Vekili başkanlığında toplandı.

Kars'ta İl Koordinasyon Kurulu toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın 4’ncüsü Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz başkanlığında yapıldı. Kars Valiliği Gazi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya yatırımcı kurum ve daire amirleri katıldı. 

Koordinasyon Kurulu toplantısının açılışında konuşan Öksüz, “2021 yılı 2020 yılından gelen koronavirüsün etkisiyle bazı olumsuzluklarla geçti. Koronavirüs dolayısıyla yatırımlarımız bizim istediğimiz şekilde devam edemedi. Ama özellikle Mayıs ayından sonra biraz daha toparlanma oldu. Şimdi vakalarda genel anlamda bir yükseliş var. Ben bu vesileyle tekrar bütün vatandaşlarımıza ve sizlere aşıların ne kadar önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Biran önce aşısını tamamlamayan vatandaşlarımıza da aşılarını tamamlamalarını öneriyorum. Çünkü bu salgından, bu bulaş riskinden kurtulmanın tek yolu elimizdeki aşıdır. Aşılama oranımızı bir an önce yükselterek bu hastalığa karşı en etkili çözümü bulma noktasında adım atmalıyız. Bütün kurumlarımızda çalışan personellerimizden de aşı olma konusunda gerekli yönlendirmeleri yapmasını da arzu ediyoruz.” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı yatırımcı kurum ve kuruluşların kendi kurumlarıyla ilgili sunumlarıyla devam etti. Toplantıda kentte yürütülen projelerin son durumları masaya yatırıldı.

   

Bakmadan Geçme