Kars'ta maçta kavga çıktı! Bir yönetici yaralandı

Kars'ın Kağızman ilçesinde Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. haftasında Kağızman Gençlerbirliğispor ile Doğubayazıt Belediyespor maçında kavga çıktı, bir yönetici yaralandı.

Kars'ta maçta kavga çıktı! Bir yönetici yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kağızman İlçe Stadyumu'nda gerçekeleşen müsabakada Kağızman Gençlerbirliğispor 90. dakikaya 1-0 üstün girdi. Maç 8 dakika uzatılınca Kağızmanlı sporcular ve yöneticiler itirazda bulundu.

Doğubayazıt Belediyespor 90+2 ve 90+6. dakikalarda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı. Hakemin bitiş düdüğüyle sporcular ve Kağızmanlı yöneticiler itirazda bulundu.

Bir anda çıkan olaylar nedeniyle yaşanan arbede sonrası polis ekipleri araya girdi. Çıkan arbedede Kağızman Gençlerbirliğispor'un yöneticisi Bekir Özbey yaralandı. Sağlık ekiplerince Özbey, Kağızman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hakeme itirazın hakları olduğunu ifade eden Kağızman Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Kahraman Kılıç, "Biz normal olarak hakeme kanuni itirazlarımızda bulunacaktık çünkü bizi yenene kadar uzatmalara gittiler. 90. dakikaya 1-0 önde girdik. Uzatmalarda ikinci gol gelince hakem hemen maçı bitirdi. Kısaca bize yapılan bir haksızlık olduğu açık açık ortada. Biz bunu söylemek isterken maalesef şiddete maruz kaldık. Yönetici arkadaşımız Bekir Özbey ismini bilmediğimiz bir polis memurunun joplu şiddetine maruz kaldı. Arkadaşımız yaralandı bu kabul edilemez bir olay bu polis memuru hakkında gerekli mercilere şikayette bulunacağız." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme