Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu Modern Besi Çiftliği ve Kesimhane Projesi tamamlanıyor

Kars'ta 8 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen törenle temeli atılan Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu Modern Besi Çiftliği ve Kesimhane Projesi tamamlanıyor.

Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu Modern Besi Çiftliği ve Kesimhane Projesi tamamlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Kars Açık Cezaevi yerleşkesindeki İş Yurtları Kurumu Entegre Et Tesisi'ne ziyaretler bulunan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 65. Hükûmet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Başsavcı Soner Aygün, ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın burada incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı. Tesisleri gezen Vali Öksüz ve beraberindekilere Başsavcı Soner Aygün, tesislerin son durumu ile ilgili bilgi verdi. Bir süre kesimhaneyi gezen Vali Öksüz ve beraberindekiler daha sonra bölgeden ayrıldı.

Yaklaşık 630 dönüm arazi üzerinde toplam proje alanı 24.310,00 metrekare kapalı alan 67.185,00 metrekare yeşil alandan oluşacak. Tesislerde 1 veteriner hekim, 1 ziraat teknisyeni, 1 gıda mühendisi,1 hayvan sağlığı teknisyeni 10 atölye şefi ve 70 hükümlü istihdam edilecek.

Bakmadan Geçme