İsveç'teki çirkin eyleme Kars TGB'den tepki

TGB Kars İl Başkanlığı, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde İsveç makamlarının izniyle düzenlenen Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki gösterdi.

İsveç'teki çirkin eyleme Kars TGB'den tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Cuma namazı çıkışı Fethiye Camii önünde basın açıklaması yapmak üzere bir araya geldi. Rasmus Paludan'ın eylemini, ‘NATO’nun Haçlı Seferi’ olarak değerlendiren TGB Kars İl Başkanı Nesim Özdemirci, NATO'nun Türkiye'nin zararına olduğunu savundu. 

“NATO’NUN HAÇLI SEFERİ”

Özdemirci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“NATO Türk ve İslam düşmanlığının, insanlık cephesine düşmanlığın esas merkezidir. NATO bugüne kadar mazlumlara, İslam dünyasına bölünmeden, parçalanmadan, kandan, gözyaşından, işgalden başka ne getirdi? NATO; Amerika’nın sözde müttefiklerini kontrol örgütüdür. Artık kontrol de edemiyor, hegemonyası çatlıyor, NATO parçalanmanın eşiğine ilerliyor. Doğu’ya sefere kalkarken aslında kendi sonuna ilerliyor. O zaman bize düşen bellidir: NATO’dan çıkacağız, bu Haçlı İttifakının, dünyanın en büyük terör örgütünün dağılması için ilk kurşunu da biz atacağız! İsveç NATO üyeliğinden vazgeçtiğini açıklaması bu gerçeği değiştirmez. Aynı durum Finlandiya için de geçerlidir. NATO’nun genişlemesi Türkiye’nin zararınadır.”

TGB üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.

Bakmadan Geçme