(GÜNCELLEME) Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: 25 yaralı, 4 ölü

Kışın zorlu koşulları kazaları da beraberinde getirdi. Kars'ta bir yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 4 can kaybı var.

(GÜNCELLEME) Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: 25 yaralı, 4 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Iğdır-Ankara seferi yapan Aras Turizm firmasına ait 34 DMZ 566 plakalı yolcu otobüsü, Kars-Erzurum kara yolunun Sarıkamış ilçesi Mescitli köyü mevkiinde kar nedeniyle devrildi.

Belirlemelere göre Gomar Niyazoma (19), Fazile İsmayılova (60) ile Emre Özşimşek (22) ve Kadir Kurt (16) hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.

VALİ ÖKSÜZ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Kars Valisi Türker Öksüz, Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Öksüz, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef 2'si Azerbaycan vatandaşı olmak üzere 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 25 yaralımız var. Bunlardan 4'ünün durumu ağır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam ediyor. Kazanın oluşundan itibaren tüm ekiplerimiz kazazedelere yardım etmek için gerekli her türlü çabayı ve gayreti gösterdi. Ama maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, üzgünüz. Üzüntü veren bir kaza. Sürücülerimize karlı ve buzlu günlerde yolda seyrederken daha dikkatli olmalarını, trafik kurallarına harfiyen uymalarını söylemek istiyorum. Maalesef böyle zamanlarda bölgemizde kazalar oluyor." dedi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme