Jesus yine mayıs ayını işaret etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, geleceği ve Brezilya Milli Takımına gideceği haberleri hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Jesus yine mayıs ayını işaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olan Jorge Jesus’un son dönemde sözleşmesi ve Brezilya Milli Takımı iddiaları ile ilgili açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

Portekiz’in Sport TV kanalına konuşan Jorge Jesus, "Kontratımın mayıs ayında biteceğini herkes biliyor. Sonrasında ne olacağını göreceğiz. Kararımı sezon bitince vermek istiyorum. Türkiye'de devam edip etmeyeceğimi yakında göreceğiz. Brezilya milli takımına teknik direktör olmayı kim istemez? Sadece Real Madrid ya da Barcelona'nın teknik direktörü olsaydım Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak istemezdim.” dedi.

“SADECE ŞAMPİYONLUK KAZANABİLECEK TAKIMLARI KABUL EDERİM”

Şampiyonluk için mücadele etmeyen kulüplerde çalışamayacağını dile getiren Jesus, “Sadece şampiyonluk kazanabilecek takımları kabul ederim, kulüplerimi bu şekilde seçiyorum. Hiçbir şey kazanamayacağım bir kulüpte teknik direktörlük yapmam. Kariyerimde her şey bir olasılık. Hiçbir şeyi bir kenara bırakamam. Aralarından seçim yapabileceğim birçok şey var ve mayıs ayında sözleşmem bittiğinde ne olacağını göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1
Lokman 28 Mart 2023 18:19

Ya sen nasıl antrenör oldun . Kibrin zirvede

Bakmadan Geçme