Van'da 55 otobüs şoförü için kura çekildi

Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere alacağı 55 daimi işçinin (otobüs şoförü) kurası noter huzurunda çekildi. 

Van'da  55 otobüs şoförü için kura çekildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyenin Youtube, Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekimi Van 1. Noteri Mustafa Delat tarafından gerçekleştirildi. Personel alımlarını şeffaflık ve liyakat esaslarına göre yapan Van Büyükşehir Belediyesi, iştiraki şirketlerinden 55 daimi işçi (otobüs şoförü) için açık iş ilanı sayısının 3 katı olan 165 adet otobüs şoförü adayı belirlendi. Edremit İlçesi’ndeki Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimi belirlenen şartları taşıyan 633 kişi arasında gerçekleştirildi.

Kura çekiminin hayırlı olmasını temenni eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, kura çekiminin hem belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığını hem de adayların burada canlı olarak kurayı izlediğini belirtti.

Yaklaşık 1 saat 10 dakika süren kura sonucunda isimleri çıkan adayların listesi de kısa süre içinde Van Büyükşehir Belediyesi Resmi internet sitesinin duyurular kısmında yayınlanacak.
 

Bakmadan Geçme