Iğdırlı iki kadın hayallerini gerçekleştirdi

Iğdır'da iki kadın, hayalini kurdukları organizasyon şirketini hayata geçirdi.

Iğdırlı iki kadın hayallerini gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Iğdır’da yaşayan Helin Çobas ve Zeynep Toktamışlı, yıllar önce hayalini kurdukları iş yerini açmak için kolları sıvayarak organizasyon işletmesi kurdu. Iğdır’da birçok farklı işte çalışan ve daha sonra hayalini kurdukları işletmeyi açmak isteyen kadınlar, çevreleri her ne kadar karşı çıksa da, hayallerinin peşinde giderek iş yerini açtı. 

Iğdır Topçular Mahallesi’nde kiraladıkları dükkanda organizasyon hizmeti vermeye başlayan kadınlar, işlerini büyütmeye devam ediyor. Yıllardır kendi iş yerinin hayalini kurduğunu belirten kadın girişimci Zeynep Toktamışlı, “İşimizi çok seviyoruz. Bu işyerini açmak en büyük hayallerimizden birisiydi. Daha önce bir işletme açmadık ama farklı sektörlerde çalıştık. Bu bizim için dönüm noktasıdır. Biz hayallerimizi gerçekleştirdik. Herkes umarım hayallerinin peşinden koşar.” dedi. 

Kadınlara hayallerinin peşinden gitmesi için çağrıda bulunan Toktamışlı, “Bütün kadınlara buradan sesleniyorum, hepiniz hayallerinizin peşinde koşun. Biz inanıyoruz ki arkadaşımla daha iyi yerlere geleceğiz.” diye konuştu. 

İstenildiği zaman her şeyin olabileceğini belirten Helin Çobas, çevredeki insanların söylediklerine kulaklarını tıkadığını ve önüne baktığını söyledi. Önemli olan hayallerin peşinden gitmek olduğunu dile getiren kadın girişimci Çobas, “Ortağım ile beraber hayallerimizin peşinden koşarak işletmemizi açtık. Herkes yapamazsın dedi ama ben aldırış etmedim. Bundan sonra daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

    

Bakmadan Geçme