'Açık Kapı' projesine Iğdır'dan yüksek başvuru

Vatandaşın talep ve isteklerini hızlı bir şekilde değerlendirmeyi amaçlayan 'Açık Kapı' projesine Iğdırlılar yoğun ilgi gösterdi.

'Açık Kapı' projesine Iğdır'dan yüksek başvuru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan proje kapsamında Iğdır Valilik binasının giriş katında hizmet veren Açık Kapı, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Proje sayesinde vatandaş, kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yaparak talep ve sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Memnuniyetin ön planda tutulduğu açık kapı uygulamasında başvurular bizzat veya elektronik ortamda alınıyor. Proje çalışanları vatandaşa yönlendirme, bilgilendirme ve mihmandarlık hizmeti sağlıyor. 

Vatandaşın Açık Kapı projesinden son derece memnun kaldığını ve başvuruların 7 iş günü içerisinde sonuçlanıp kendilerine mesaj olarak bilgi verildiğini söyleyen Açık Kapı şube müdürü Turgut Turan, Iğdır ilindeki başvuru yoğunluğunun nüfus oranına göre yüksek düzeyde olduğunu belirtti. İl ve ilçeler içerisinde iyi bir koordinasyon olduğunu, başvuruların takibinin günlük yapıldığını belirten Turan, Iğdır valisi H. Engin Sarıibrahim ile açık kapıdan sorumlu olan Vali Yardımcısı Fatih Özcan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme