Yüksekova'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Hakkari Yüksekova Aile Destek Merkezi'nde, depremzede kadınlar için düzenlenen etkinlikte kadınlara karanfil dağıtıldı.

Yüksekova'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüksekova Esenyurt Mahallesi’nde bulunan Aile Destek Merkezi’nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına etkinlik düzenlendi.

Depremzede kadınlarla dayanışma için düzenlenen etkinliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, kursiyerler ve depremzede kadınlar katıldı.

Kadınlara karanfil verilmesinden sonra konuşan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, “Kadınlarımız hayatımızın her alanında var. En büyük yükümüzü taşımamıza yardımcı oluyorlar. Bizim başımızın tacısınız. Hepinizin Kadınlar Günü'nü yürekten tebrik ediyorum. İnşallah hayatın her alanında kadınlarımız daha çok rol alır.” diye konuştu. 

Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Özcan ise, “Bu yıl Kadınlar Günü'nü ilçemize gelen depremzede misafirlerimizle beraber geçirmek istedik. Bu zor süreçte onların yanında olmak istedik. Onlar için ne gerekiyorsa yapacağız. Aile Destek Merkezi’ne de gelmelerini ve burada kurs görmelerini isteriz. Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Hatay’dan Yüksekova’ya gelen depremzede Filiz Koyuncu da, “Biz çok memnun kaldık. Herkes çok yardımcı oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Yüksekova halkı bize karşı çok iyiler. Evlerini açtılar, sofralarını paylaştılar. En önemlisi bize çok iyi davrandılar. Kısacası bizi kucakladılar.” ifadelerini kullandı. 

Etkinlik, kadınlara ikramların sunulması ardından sonlandı. 

Bakmadan Geçme