Sınırda Sınırsız Eğitim programı gerçekleştirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 'Sınırda Sınırsız Eğitim' projesi dahilinde öğretmenler için meslek içi eğitim semineri düzenlendi.

Sınırda Sınırsız Eğitim programı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seminerde konuşmacı olarak Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Çetin Çetinkaya ve Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kasım Yıldırım yer aldı. Çetinkaya ve Yıldırım’ın seminer için hazırladığı 'Farklı Örneklerle Etkileşimli Okuma Uygulamaları' adlı sunum, öğretmenlerden beğeni topladı. Düzenlenen seminer ile ilgili konuşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, ‘Sınırda Sınırsız Eğitim’ projesi kapsamında Çukurca Öğretmen Akademiler programının ikincisini düzenlediklerini belirtti. Doğan, “Farklı üniversitelerden öğretim üyelerinin ilçemize gelip öğretmenlerimizle buluşmalarını sağlıyoruz. Çok verimli geçen bu programların öğretmenlerimizde akademik kariyerlerini zenginleştirmesi ve eğitim öğretim çalışmalarında ihtiyaç duyacakları noktalarda birikimlerinin güçlendirilmesine katkı sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Seminer sonunda Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar tarafından öğretim üyelerine hediyeler verildi.

Bakmadan Geçme