Redbull'dan Hakkari Barosu'na yanıt geldi!

Pazarlama Müdürü Ozan Eyiboğa'nın  Hakkari söylemi ile gündeme gelen RedBull, Hakkari Barosu'na yanıt verdi.

Redbull'dan Hakkari Barosu'na yanıt geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Redbull Türkiye yetkilisi Ozan Eyiboğa'nın, Hakkari'nin dağlarını ziyaret edip, video çekerek kenti tanıtmak isteyen bir dağcıya, “Kaçınmanız gereken tek şehir Hakkari.” diye yanıt vermesi üzerine gündeme gelen RedBull Türkiye Hakkari Barosu'na yanıt verdi.

ÖZÜR YOK ÜZÜNTÜ VAR

RedBull Türkiye, Hakkari Barosu'na, Pazarlama Müdürü Ozan Eyiboğa'nın ile dair söylemlerine katılmadıkları ve gelecek günlerde Hakkari'de sportif etkinlikler düzenleyeceklerine dair bir cevap mektubu gönderdi. Redbull'un Hakkari Barosu'na verdiği yanıtta özür olmaması ancak sadece üzüntülerine yer vermesi dikkat çekti.
Cevap mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"RedBull Türkiye bir çalışanımızın Hakkari ile ilgili başka bir kişiye e-posta ile yazdığı görüşlere katılmamaktadır. Sebep olan durumun yarattığı rahatsızlığı anlıyoruz ve bundan dolayı çok üzgünüz. Çalışanımızın kendisi de bu e-postadan pişmanlık duymaktadır. RedBull Türkiye olarak bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması için kendi bünyemizde gerekli önlemleri alacağız. Önümüzdeki dönemde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde olduğu gibi nadide ilimiz Hakkari'de de sportif, kültür, sanat alanında etkinlikler gerçekleştirmeyi dört gözle bekliyoruz."

Bakmadan Geçme