Redbull Hakkari'ye geliyor

Pazarlama Müdürü Eyiboğa'nın Hakkari ile ilgili sözleriyle gündeme gelen Redbull yetkilileri bu hafta Hakkari'ye gidecek.

Redbull Hakkari'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Redbull Pazarlama Müdürü Ozan Eyiboğa'nın, kendisinden bilgi isteyen uluslararası bir dağcıya, "Kaçınmanız gereken tek şehir Hakkari." açıklamasıyla gündeme gelen Redbull, bu hafta içerisinde Hakkari'ye gelip Vali İdris Akbıyık ile görüşecek. 

Ziyaretten sonra konuyla ilgili daha geniş açıklamada bulunacaklarını dile getiren Vali İdris Akbıyık, son yaşanan olayların Hakkari lehine olması için çaba harcadıklarını söyledi. Akbıyık, "Redbull temcilsileri bu hafta içerisinde ilimizde olacak, kendileriyle yapacağımız görüşmeden sonra daha detaylı bir açıklama yapacağız. Ancak şehrimiz adına olumlu sonuçlar doğuracağına inandığım bir görüşme olacak." dedi. 

HAKKARİ'Yİ 2 GÜNDE 20 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan, dün sona eren 4. Hakkari Kar Festivali ile ilgili olarak Bülten TV'ye değerlendirmede bulunan Vali Akbıyık, festivalin geçen yıllara göre daha coşkulu geçtiğini dile getirdi. Geçmiş yılların tecrübelerinin bunda etkili olduğunu kaydeden Vali Akbıyık, 2 gün boyunca 20 bin civarında misafiri Hakkari'de ağırladıklarını ifade etti. 

Akbıyık, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Festivalimiz bu yıl çok güzel geçti. İnanılmaz renkliydi; kar raftingi, karda güreş, kar voleybolu gibi spor etkinliklerinin yanı sıra; Yılmaz Erdoğan ve ekibi ile Anadolu Ateşi'ni ağırladık. Bunun yanı sıra ilimizin müzik grubu olan Rengi Hakkari de konser verdi. Yine yerel sanatçılarımızın konserleri vardı. Hakkarili esnaflarımızın standları, iglolar da çeşitli etkinlikler de vardı. Geçmiş yıllara göre inanılmaz bir ilgi vardı. Sadece dün (Pazar) Kayak Merkezimizden 3 binin üzerinden araç çıkışı gerçekleşti. İki gün içerisinde 20 bin civarında kişiyi ağırladığımızı düşünüyoruz. Ayrıca Irak'tan, İran'dan uluslararası misafirlerimiz de vardı. Geçen yıllara oranla ilginin artmasını hem geçmiş 3 yıldaki tecrübemize hem de, bir gün yaptığımız festivali 2 güne yaymamıza bağlıyoruz. Elbette bunda yaptığımız reklam faaliyetlerinin de etkisi oldu." 

Bakmadan Geçme