Hakkari'de 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun ortak protokolü dahilinde Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğünce 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' yapıldı.

Hakkari'de 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  yapılan açıklamaya göre, Hakkari Öğretmenevinde gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuvaya kent genelinden 200 öğrenci katılım gösterdi. Turnuvada 7 farklı oyunda yarışan ve kategorilerinde birinci olan öğrenciler, Diyarbakır'da yapılacak Türkiye Finali'ne katılmaya hak kazandı. Turnuvanın startını veren İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, kentte başlattıkları eğitim seferberliğinde, öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra zihinsel gelişimini de çok önemsediklerini belirtti. Yarışmaya katılan öğrencilere başarı dileyen Gür, turnuvada emek sarf eden öğretmenlere teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Gür, Yüksekova Adalet Komisyonu Başkanı Süleyman Küçükekiz, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Oktay Kızılkaya ve Sabah Saklı ile Derecik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Uyanık verdi.

Bakmadan Geçme