Başkan Saklı, İranlı 3 kişinin kaybolduğu iddia edilen bölgede inceleme yaptı

Hakkari'nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İran uyruklu 3 kişinin kaybolduğu iddia edilen bölgede inceleme yaptı, köylülere çığ uyarısında bulundu.

Başkan Saklı, İranlı 3 kişinin kaybolduğu iddia edilen bölgede inceleme yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Saklı ve AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, Tekeli köyü Tanyolu mezrasına giderek köy sakinleriyle görüştü.

Bölgenin dağlık ve olumsuz hava koşulları nedeniyle tehlikeli olduğunu belirten Saklı, vatandaşları da bölgeye gitmemeleri konusunda uyardı.

Geçen hafta perşembe günü 3 İran vatandaşının bölgeden İran'a gitmek üzere yola çıktığının iddia edildiğini aktaran Saklı, "O günden bu yana durumlarıyla ilgili net bir bilgi yok. Biz de söz konusu kişilerin akıbetleriyle ilgili hem köylülerden net bilgi almak için hem de nasıl yardımcı olunabilir anlamında bölgeye geldik." dedi.

Bölgede kar kalınlığının fazla olduğunu aktaran Saklı, "Vatandaşımızı sükunete davet ediyoruz. Özellikle şu 2-3 gün içinde devletimiz zaten her türlü tedbiri almıştır. Öğleden sonra da yağışlar başlayacağı için insanlarımızın bölgeye girmemelerini öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme