Yemeksepeti hackerları konuştu!

Yemeksepeti'nin verilerini eline geçiren hackerler, bu defa müşterilerle irtibata geçti, ortalık karıştı.

Yemeksepeti hackerları konuştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce de siber saldırı olay gündeme gelen dijital yemek sipariş sitesi Yemeksepeti'nin verilerini eline geçiren hackerler, bu defa müşterilerle irtibata geçti. Firmanın fidye taleplerin yerine getirmediğini ifade eden hackerler 20 bin kullanıcının adres ve telefon bilgilerini paylaştı. Hackerlerin ,“Yemeksepeti bize yakın zamanda bir teklif yapmaz ve bu kişilere açtığı davaları geri çekmezse aralarından ünlülerin de bulunduğu birçok kişiye ait kişisel bilgileri de paylaşacağız.” dediği de gündeme bomba gibi düşen iddialar arasında yer aldı.

"DAHA ÇOK VERİYİ PAYLAŞACAĞIZ"

Sosyal medyada paylaşılan ve hackerlara ait olduğu iddia edilen paylaşımda "20 bin rastgele Yemeksepeti müşterisinin verilerini paylaşmaya karar verdik. Çünkü duyduk ki Yemeksepeti bu sızıntıya dair Türk halkına Twitter hesabından paylaşım yapan bazı gazetecileri mahkemeye vermiş. Eğer Yemeksepeti bunu yapmayı bırakıp bize bir teklifte bulunmazsa birkaç ünlünün de arasında bulunduğu daha çok veriyi çok yakın zamanda paylaşacağız." ifadelerinin yer aldığı görüldü.

"HACKERLER MÜŞTERİLERLE İRTİBATA GEÇTİ"

Bugün Başak adlı bir Twıtter kullanıcısı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak YemekSepeti hackerlerinin kendisini rahatsız ettiği WhAtsapp yazışma görüşmelerini paylaştı. Sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandıran paylaşım sonra firma tarafından bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.

Bakmadan Geçme