Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya: 'Elbette hesap soracağız'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Emekli Jandarma Kıdemli Albay Aziz Ergen'in orduevlerine girişinin 20 Haziran 2023'e kadar yasaklanmasına sosyal medyadan yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu'ya: 'Elbette hesap soracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Jandarma Kıdemli Albay Aziz Ergen'in ‘Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yanında bir fotoğrafta olduğu’ gerekçesiyle 20 Haziran 2023'e kadar orduevlerine giriş yasağı getirildi.

Aziz Ergen, bugün Jandarma Genel Komutanlığı'na çağrılarak karar kendisine tebliğ edildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yasağa sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile tepki gösterdi.

Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı E. Jandarma Albay Aziz Ergen'in orduevlerine girişine Süleyman Soylu tarafından 20 Haziran 2023'e kadar yasak konulmuş. Alçaklık böyle bir şey. Jandarmayı tarikatlara teslim et, Atatürkçüleri orduevine sokma. Elbette hesap soracağız.”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Jandarma Albay Aziz Ergen ise yaptığı açıklamada “Suçumun ne olduğunu sorduğumda elle tutulur hiçbir şey söyleyemiyorlar. Bana sadece ‘sosyal medyadaki bir haberden' dediler. Ama haberde benim yaptığım bir açıklama yok. Sanırım suçum Genel Başkanımızın yanında durup bu fotoğraf karesinde bulunmaktı” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme