Ümit Özdağ'dan Perinçek tehdidine yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kendisini tehdit eden Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek arasında sular iyice ısındı.

Ümit Özdağ'dan Perinçek tehdidine yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlahiyatçı İhsan Şenocak ile ilgili paylaşımından dolayı, partisine kapatma başvurusunda bulunulan Zafer Partisi Genel Başkanı ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasındaki ipler iyice gerildi.

Perinçek, Partisinin 12. Olağan Genel Kurultayı’nda, Ümit Özdağ’ı hedef göstererek, "Türkiye'de Suriyeli göçmenlere, Afgan göçmenlere, diğer ortadoğudan gelen göçmenlere karşı ABD merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ'ı ihtar ediyoruz. Biz onu pıstıracağız, ortalıkta dolaşamayacak." dedi.

Ümit Özdağ ise Perinçek’in sözlerine sessiz kalmadı. Hiçbir tehdidin kendilerine geri adım attıramayacağını belirten Ümit Özdağ, Twitter hesabından Perinçek'e “Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim. Zafer Partisi’ni Türkiye’nin örtülü istilasına karşı mücadelesinden hiçbir tehdit geri adım attıramaz. Benzer bir tehdit dün HDP’li Ömer Öcalan’dan gelmişti. Şaşırdık mı? Hayır.” şeklinde yanıt verdi.

Bakmadan Geçme