Ümit Özdağ: "Süleyman, kapının önüne gel."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu'ya: "Süleyman, kapının önüne gel."

Ümit Özdağ: &quotSüleyman, kapının önüne gel."
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün canlı yayında kendisine "Adam bile demem." diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya karşılık bugün saat 11.00'da İçişleri Bakanlığı önüne gideceğini söylemiş, ancak Bakanlığa 100 metre kala polis tarafından engellenmişti.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KRİMİNALİSİN"

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Ümit Özdağ, "Bu arkadaşlar Türk milletinin çocukları, senin badigardların değil. Bunların çocuğu benim öğrencim. Sen don lastiği satarken ben ders veriyordum adam. Hadi kapının önüne çık. Süleyman kapının önüne gel, korkak herif. Televizyona çıkıp küfretmek senin haddine mi? Sen, Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Zafer Partisi’ne karşı bir komploya imza atıyorsun. 6, 7 ilde nasıl Zafer Partili görünen tiplerle olay çıkaracağını biliyorum senin. Geliyorum Süleyman bekle." dedi. 

Ümit Özdağ açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"ZAFER PARTİSİ'NE KOMPLO KURULUYOR"

"Süleyman Soylu'nun liderliğinde Zafer Partisi'ne karşı bir komplo kuruluyor. Bana ziyarete gelen bir polis memur bilgi verdi. Kimlerle telefon konuşmasının kimin yaptığını, bu komploda kimlerin görev alacağını öğrendim, bunu teyit ettim. Zafer Partisi üzerinden karışıklık çıkarıp bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar. Tuzağa düşmeyiz."

"OFLU MUSUN, KOFLU MUSUN?"

‘’Dün Soylu'nun bana ve aileme yaptığı hakaret bu operasyonun işaret fişeğidir. Bugün Süleyman Soylu ‘ya meydan okuyup buraya geleceğimi söyledim. Soylu, korkma. Ben Ofluların cesur olduğunu bilirim, sen Oflu musun koflu musun? Ben tek başıma geliyorum, bu kadar mı korkuyorsun? Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı? Yemek yediğim restoranlardan vize kartı ödemelerini toplatmadın mı? Bu görevin bittiği zaman tutuklanacaksın, farkındasın. Hadi el mi yaman bey mi yaman. Bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin, ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Süleyman Soylu'nun bir korkak olduğunu tüm dünya gördü."  

Bakmadan Geçme