Ümit Özdağ: "Akdeniz Üniversitesindeki olayların takipçisiyiz"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Antalya ziyaretinde Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini de ziyaret ederek, KYK'daki intiharların takipçisi olacaklarını söyledi.

Ümit Özdağ: &quotAkdeniz Üniversitesindeki olayların takipçisiyiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akdeniz Üniversitesi KYK Erkek Yurtlarında 4 öğrencinin intiharının ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, yurtta temizlikçi olarak çalışan ve Menzilciler adlı tarikata mensup olduğu ileri sürülen kişiler öğrencileri bazı ruhanî varlıklarla korkutmak suretiyle, mobbingde bulundu. Öte yandan, söz konusu temizlikçilerin bazı şiddet girişimlerinde de bulunduğu ve yurt yönetiminin olaylara tepkisiz kaldığı da iddia edildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da, Antalya ziyaretleri kapsamında Akdeniz Üniversitesindeki öğrencilerle bir araya gelerek, söz konusu iddiaların takipçisi olacaklarını söyledi. Özdağ, konuyla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Antalya’da Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile birlikte yurtlarda yaşanan intiharların üzerine gitmeyen, öğrencilerine gereken ilgiyi göstermeyen üniversite yönetimini göreve davet ettik. Zafer Partisi Türk gençliğinin yanında olmaya devam edecek." dedi. 

Bakmadan Geçme