TOGG sahneye çıkacak

'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı'nda, Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG), Türkiye'de ilk kez sahneye çıkacak.

TOGG sahneye çıkacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30-31 Mart 2022 tarihinde ATO Congresium’da yapılacak olan EKO İKLİM Zirvesi’ne 81 ilden medya mensupları katılacak. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Türkiye Belediyeler Birliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgeleri, KOBİ’ler, yeşil finansman projeleriyle bankalar, üniversiteler ve pek çok kurumun desteğiyle gerçekleştirilecek olan EKO İklim Zirvesi’nde, dünyada ilk kez iklim krizinin ekonomiye etkileri konuşulacak. 

“İNSANLIĞI BEKLEYEN EN  BÜYÜK TEHLİKE İKLİM PANDEMİSİ”

Zirve ile ilgili değerlendirmede bulunan TİMBİR Sözcüsü ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Başkanı Dr. Süleyman Basa, dünyanın bundan sonraki en öncelikli probleminin çevre sorunları olacağını söyledi. Ciddiyeti giderek artan küresel iklim felaketinin etkilerini, ‘iklim pandemisi’ olarak tanımlayan Basa, medyanın iklimle mücadele konusunda önemine işaret etti. Basa, “Bünyesinde üye olarak 700 internet haber sitesi bulunan TİMBİR, yurt dışındaki temsilcileriyle de Ankara’daki EKO İKLİM Zirvesi’ne katılacak. TİMBİR olarak etkinlikte iklim değişikliğinde medyanın rolünü tartışacağız. Dünyamız ve insanlık adına verilen mücadeleye nasıl katkı sunacağımızı konuşacağız. Durum tespitleri yapıp önerilerde bulunacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme