Thodex davasında ara karar verildi!

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanı mağdur ettiği iddia edilen biri firari 6'sı tutuklu 21 sanığın davasında 6 sanığın da tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Thodex davasında ara karar verildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahkeme, firari CEO Faruk Fatih Özer'in babası Zülküf Özer'in de tanık olarak dinlenmesi için hakkında zorla getirme kararı çıkardı. Duruşma 1 Temmuz 2022 tarihinde görülmek üzere ertelendi. Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Güven Özer ve Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanık getirildi. Tutuksuz sanıkların katıldığı duruşmada taraf avukatları da yer aldı.

REDDİ HAKİM TALEBİ REDDEDİLDİ

Duruşmada tutuklu sanıklar Güven Özer, Serap Özer ve Cem Uzunoğlu savunma yaptı. Üç sanık da üzerlerine atılı suçlamayı reddetti. Firari sanık Faruk Fatih Özer'in avukatı sanıklara soru sormak istedi. Mahkeme başkanı, Fatih Özer'in noter aracılığıyla avukatına yetki vermediğini belirterek beyanının alınmasını reddetti. Sanık avukatlarından birisi söz alarak reddi hakim talep etti. Mahkeme heyeti, talebin davayı uzatmaya yönelik olduğunu değerlendirerek reddi hakim talebini reddetti.

Bakmadan Geçme