Tatlar Deresi'nde bir vatandaş için daha acı haber geldi

Ankara'da Tatlar Deresi'nde selde kaybolan vatandaşların arama çalışmaları 175 personel ile devam ediyor. Tatlar'dan bir vatandaş için daha ihbar geldi.

Tatlar Deresi'nde bir vatandaş için daha acı haber geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara'da dün meydana gelen selde, Karapürçek Mahallesi'ndeki Tatlar Deresi'nde kaybolan vatandaşın arama çalışmaları; AFAD, JAK, PAK, Jandarma Komando, AKUT, ANDA, İHH ve HAK-İŞ'ten 175 personelin katılımı ile devam ediyor. 

Dün yapılan çalışmalarda İlkay Yiğit bulundu, ancak bölgede arıcılık yaptığı bildirilen Ramazan Gök adlı bir vatandaş için daha ihbar yapıldı. İhbarın hemen ardından bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 

BİR VATANDAŞ İÇİN DAHA İHBAR GELDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Tatlar'da bir vatandaş için daha ihbar yapıldığını ve tüm ekiplerin bölgeye sevk edildiğini bildirdi. Çataklı, "Kendisinden haber alınamayan vatandaşımızın aracı, selde sürüklenmiş olarak dere yatağında bulundu. Arama kurtarma çalışmalarına AFAD Başkanlığı koordinasyonunda devam ediliyor." dedi. 

Öte yandan aynı bölgede sel sularına kapılarak yaşamını yitiren 27 yaşındaki servis şoförü İlkay Yiğit'in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bakmadan Geçme