Süleyman Soylu: "Sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar." dedi.

Süleyman Soylu: &quotSizin gibi LGBT çocuğu değiliz, Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Zafer Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100’üncü Yılı Etkinlikleri ve Afyonkarahisar Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada vatandaşı selamladı.

“AMERİKA'NIN BAŞKANI DAHİL DÜNYANIN BÜTÜN LİDERLERİ SIRAYA GİRECEKLER”

Türkiye'nin geleceğini Avrupa'nın belirlemeyeceğini vurgulayan Soylu, "Vallahi millet belirleyecek, bu milletin bu yüce gönlü belirleyecek. Cenab-ı Allah'ın da izniyle inşallah Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasına çıktığında Amerika'nın başkanı dahil dünyanın bütün liderleri sıraya girecekler." diye konuştu.

"BİZ SİZİN GİBİ LGBT ÇOCUĞU DEĞİLİZ, BİZ AYETEL KÜRSİLERİN ÇOCUĞUYUZ"

Soylu, Askerin, polisin operasyona Ayetel Kürsi okuyarak çıktığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar. Biraz önce Dumlupınar'dan geldik. Dumlupınar'da 19-20 yaşındaki çocukların bu ülke için babalarıyla beraber nasıl şehadete yürüdüklerine hep beraber şahit olduk. Onlar, bu ülkeyi kolay bir ülke zannediyorlar hiç endişe etmeyin, hiç merak etmeyin.”

Bakmadan Geçme