Şehit polisler memleketlerine uğurlandı

Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp dur ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile polis memuru Cemal Bozkurt'un (32) cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

Şehit polisler memleketlerine uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt, silah kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine takibe alınan otomobile ‘Dur’ ihtarında bulundu.

Ancak otomobilden yakın mesafeden tabancayla ateş açıldı. Binici ve Bozkurt yaralanırken, saldırganlar ise kaçtı. Çağırılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cemal Bozkurt ile Abullah Yasir Binici, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polisler için bu sabah İl Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesinde tören düzenlendi. Yağmur altında yapılan törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehitlerin yakınları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mesai arkadaşları ve vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme