Sedat Peker'den yeni iddialar: Hedefte milletvekili Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu var

Sedat Peker'in son iddialarının hedefine, Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nu aldı.

Sedat Peker'den yeni iddialar: Hedefte milletvekili Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deliçavuş adlı Twitter hesabından açıklamalarda bulunan suç örögütü lideri Sedat Peker, dün akşam 'cumhurbaşkanı danışmanları'nı işaret ettiği açıklamalarını bugün kamuoyu ile paylaştı.

Sedat Peker, söz konusu açıklamalarında, FETÖ terör örgütüne ait olan Bank Asya’nın yöneticiliğini yapan eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu hakkında yolsuzluk ve rüşvet iddialarında bulundu. 

'Suç çrgütü ifşasına hoşgeldiniz' başlıklı açıklamasında Sedat Peker, şunları dile getirdi:

"'fütü terör örgütünün bankası olarak bilinen Bankasya’nın 16 sene yöneticiliğini yapan, sırf bu sebeple cezaevinde olması gerekirken arkasındaki sihirli güçler sayesinde devlete ait olan Halkbank’ın genel müdürü yapılan, oradan da daha önemli olan SPK’nın başına getirilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun AK parti Erzurum milletvekili Zehra tTaşkesenlioğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun, Kıyı emniyeti eski genel müdürü şu anda da TOBB Deniz Meclisinin üyeliğini yapan Salih Orakçı’nın ve nice haramzadenin delilli ispatlı suç örgütü ifşasına hoşgeldiniz.”

WHATSAPP YAZIŞMALARINI YAYINLADI

Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia eden Sedat Peker, Sineren’in bu parayı ödeyemeyeceğini söylemesi üzerine bir arkadaşı tarafından Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’na yönlendirildiğini öne sürdü ve söz konusu WhatsApp yazışmalarını da yayınladı. 

Sedat Peker, 12 milyon TL iddialarında şunları dile getirdi:

"Mine Tozlu Sineren Hanımı ise Ak Parti Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na yönlendirmişler. 2018’in seçim çalışmalarından dolayı Zehra Taşkesenlioğlu Erzurum’un Hınıs ilçesindeyken Mine Hanımı yanına çağırıyor. Bir kafede görüşüyorlar(Baz istasyonu sinyal kayıtları istenilirse çıkartılabilinir). Zehra Taşkesenlioğlu bu görüşmeden sonra kendisinin durumuna üzüldüğünü söyleyerek Mine Hanımı Ankara'daki büyük bölümü devlete ait olan Next Level’daki bir danışmalık bürosuna yönlendiriyor (bu merkezi Süslü Sülümanın akrabası olan çevre ve şehircilik bakanlığını burdan yönlendiren sadık soylunun buradaki bürosundan hatırlayabilirsiniz). 'Next Level isimli merkez, büyük çoğunluğu devlete ait olmasına rağmen devleti soyanların ana merkezi (Ne kadar acı değil mi?). Bu danışmanlık şirketi Mine Hanıma “Zehra hanımın hatırı için sizin bu sorununuzu halledeceğiz.” diyerek 12 milyon TL danışmalık adı altında rüşvet vermesi gerektiğini söyleyip tweetin altındaki yazışmayı yollarlar. Mine Hanım hakkı olan bir şey için bu kadar büyük bir parayı ödemeyeceğini söyler. Ayrıca da avukatına incelettirdiğini, bu sözleşmede yazanlardan dolayı rüşvet vermekten yargılanabileceğini söyler. Hikaye bundan sonra daha da farklılaşır (Sadece Mine Hanım değil, rüşvet vermek istemeyen herkes sırayla bu silsileden geçecektir.)"

"Daha sonra Mine Hanımı bir bayan arkadaşı arayarak Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Mine Hanım eşi olan İbrahim Sineren’le beraber Serkan Taranoğlu ile ilk önce Ankara Sheraton otelinde görüşürler, sonra da Next Level’daki Zehra Taşkesenlioğlu'nun

"Serkan Tarhanoğlu isimli hırsız Cumhurbaşkanı Danışmanı, Mine Hanıma “Korkmaz Karaca isimli Cumhurbaşkanı Danışmanı da sorununuzu halletmek için sizinle temas kurmak istiyor, sakın onunla temasa geçmeyin sizden çok para ister.” diyor. Mine Hanımı ikna etmek için de “Martı otellerinin sahibi İnci Hanımın Denizbank’tan alıp ödeyemediği krediyi biz halledeceğiz çözüm üreteceğiz deyip dünya kadar parasını aldılar ama işini halletmediler. Bakın kadıncağızın başına neler geldi” diyor (Yani siz doğru adrestesiniz en temiz hırsız danışmanı buldunuz, sadece parayı bana verin diyor). yönlendirdiği aynı danışmanlık ofisinde bir araya gelirler (yani hepsi beraber çalışmaktalar). Ağdan kaçan bir balık olursa başka bir türlü onu mutlaka yakalıyorlar."

"BURAK TAŞÇI BORSA MANİPÜLASYONLARININ BAŞROL OYUNCUSU"

Sedat Peker'in iddiaları bununla da bitmedi. Borsa yazıları ile bilinen gazeteci Burak Taşçı'nın da borsa manipülasyonları yaptığını öne sürdü. Sedat Peker'in Burak Taşçı ile ilgili açıklamaları ise şöyle...

Tüm borsa yatırımcılarının bildiği borsa gündem gazetesi vardır. Sahibi meşhur orhan pala’dır. Ancak esas tehlikeli olan orhan pala’nın yanında uzun yıllar çalışmış olan Hürriyet gazetesinin ekonomi yazarı burak taşçı vardır. Bu ikisi her dönemin borsa manipülasyonları konusunda başrol oyuncularıdır.”

“Ali fuat taşkesenlioğlu’nun döneminde de huysuzluk yapan şirketlerle ilgili hem borsa gündem gazetesi hem de Hürriyet gazetesinin ekonomi yazarı burak taşçı beraber karalama kampanyasına girerler. Bu iki ismin en büyük özelliği küçük yatırımcıların mağdur olduğu yani insanların intihar ettiği manipülasyonlara katkı sağlamaktır. Patronların hisselerini tahtacılarla manipülasyon yaparak küçük yatırımcılara bu hisselerin satılabilmesi için organizasyonlar yapmak ve bu yönde haberler çıkarmak bu iki ismin tekelindedir."

Bakmadan Geçme