Sedat Kılınç: 'Röportaj vermeyeceksin dediler, saldırdılar'

Kayseri'de MHP'den istifa ettiği için saldırıya uğrayan iş insanı Sedat Kılınç, 'Röportaj vermeyeceksin dediler, saldırdılar.'

Sedat Kılınç: 'Röportaj vermeyeceksin dediler, saldırdılar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından, partisinden istifa eden MHP Kocasinan Meclis Üyesi ve iş insanı Sedat Kılınç, katıldığı bir televizyon programı öncesinde, televizyon sahibi Gazeteci Azim Deniz ile saldırıya uğradı.

“ÜLKÜCÜLÜKLE ALAKASI OLMAYAN BİR GRUP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Kılınç, saldırıyla ilgili olarak Halk TV'de katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. “Röportaj yapmayacaksın dediler, sonra da saldırdılar.” diyen Kılınç’ın açıklamaları şöyle:

“Ani bir saldırıya uğradık. Ülkücülükle alakası olmayan bir gruptu kim olduklarını bilemiyorum. Emniyet güçlerimiz araştırıyor, kim olduğunu bulacaklar."

“KAÇIRILMA OLAYI DOĞRU DEĞİL”

Kaçırılma iddialarını yalanlayan Kılınç, “Arabada kaçırılma olayı doğru değil. Önce TV’de saldırı oldu, sonra aşağıda oldu, daja sonra arabama binerek hastaneye gittim. Çok kalabalıktı, tam olarak anlayamadım. Tekrar röportaj vermemi istemediklerini söylediler. Röportaj vermeyeceksin dediler sonra da saldırdılar.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme