Savcı Sayan: 'Kılıçdaroğlu'nun faturalarını ödeyeceğim'

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: 'Mansur Yavaş'ın askıda fatura modeline katkıda bulunup Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını ödeyeceğim.'

Savcı Sayan: 'Kılıçdaroğlu'nun faturalarını ödeyeceğim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, “Elektrik faturamı ödemeyeceğim” şeklindeki sivil itaatsizlik eylemi üzerine, bugün elektrikleri kesildi. Kılıçdaroğlu, elektriklerinin kesildiğini bugün Twitter hesabından duyurdu.

Ülke TV’nin Ağrı’da gerçekleştirdiği ‘En Sıradışı’ programında, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Emin Pazarcı ve Mustafa Şen'in sorularını yanıtlayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da, Kılıçdaroğlu’nun faturalarını ödeyeceğini söyledi.

"MANSUR YAVAŞ'IN ASKIDA FATURA MODELİNE KATKI SUNACAĞIM"

Savcı Sayan, “Kılıçdaroğlu’na Gandi diyorlardı. Gandhi biliyorsunuz şiddete karşı sivil itaatsizlik eylemleri yapıyordu. Kılıçdaroğlu da ortalığı karıştırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. Yarın şöyle bir şey yapacağım. Mansur Yavaş Bey, askıda fatura uygulaması başlattı. Ben de yarın sözleşme numarasını öğrenebilirsem, internet üzerinden, Mansur Yavaş’ın askıda fatura modeline katkı yapıp, Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödeyeceğim.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme