Savcı Sayan çocuklara makam şoförlüğü yaptı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 23 Nisan'da çocuklara makam şoförlüğü yaptı.

Savcı Sayan çocuklara makam şoförlüğü yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı'da gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, çocuklar Belediye önünde Başkan Savcı Sayan ile bir araya geldi.

Daha sonra Savcı Sayan, bir grup şehit çocuğunu makam aracına alarak gezdirdi. Savcı Sayan'ın makam şoförlüğü yaptığı çocuklar, bayraklar ve balonlarla araçtan halkı selamladı. Ardından çocuklarla birlikte dondurma yemeye giden Savcı Sayan, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

Sayan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bir bayram. Bugünün bizim için önemi büyük, Gazi Meclisimizin de açıldığı gün. Türkiye’nin egemenliği açısından Meclis’in ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Allah bu memleketi bir daha kapatılan meclisleri açmak zorunda bırakmasın. Biliyorsunuz meclisler darbelerde ve savaşlarda kapatılıyor. 15 Temmuz’da meclisin önemini gördük; 60 ve 80 darbesinde görenler oldu. Dolayısıyla Meclis’in açık olması ülkemizin bekası ve geleceği için önemlidir. Allah hiçbir zaman kapatmasın. Bugün ben de Ağrı’da çocukları aldım, makam aracımla onlara şehir turu yaptırdım. Şimdi de sözüm vardı onlara dondurma yemeye geldik. Bundan sonra Millet Bahçesi’nde çocuklarla bir araya geleceğiz. Çocukların geleceği çok önemli. Ama onlara gelecek sağlayacak olanlar da şimdiki büyükler. Allah bir daha Meclis’imizi kapatmak zorunda kalmasın. Bazıları Meclis’imizin 15 Temmuz’dan sonra ikinci kez gazi olduğunu düşünüyor ama ben her saldırıda Meclisimizin gazi olduğunu düşünüyorum. Allah çocuklarımıza zarar vermesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın." diye konuştu. 

Daha sonra Millet Bahçesi'nde çocuklarla bir araya gelen Savcı Sayan, 4 bin adet topu ve çok sayıda oyuncağı çocuklara hediye etti.

Bakmadan Geçme