Red Bull Türkiye pazarlama müdürü için işten çıkarıldığı iddiası!

İddialara göre bir dağcıya 'Kaçınmanız gereken tek şehir Hakkari. ' açıklamasında bulunan Redbull Türkiye pazarlama müdürü Ozan Eyidoğan işten çıkarıldı.

Red Bull Türkiye pazarlama müdürü için işten çıkarıldığı iddiası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Red Bull Türkiye yetkilisi,Ozan Eyidoğan  Hakkâri’ye gitmek ve Hakkâri’nin tanıtımını yapmak isteyen dünyaca ünlü dağcı Fabian Lensch’e bir e-posta göndererek şunları söyledi:

“Hakkâri ili, terör olayları nedeniyle 2-3 yıl öncesine kadar 'olağanüstü hal' denilen bir yerdi. Üstüne üstlük, şehir Irak ve Suriye sınırları arasında yer alıyor, bu nedenle bölge 'zor' durumlardan daha ciddi riskler içeriyor. Sporcumuz ve yapım ekibi güvenlik sorunlarıyla karşılaşabilir. Red Bull ailesinin bir parçası ve Türkiye vatandaşı olarak 1-2 hafta orada kalmalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Maalesef son ziyaretleri ile kıyaslayabileceğiniz bir ilçe değil (Erzincan vb.). Türkiye'nin en uzak lokasyonu ve bölge ekiplerimiz ile değil, sadece yerel bir dağıtım ortağı ile erişimimiz var. Türkiye'de 81 şehir var ve kesinlikle kaçınmanız gereken tek şehir Hakkâri. Geri kalan 80 şehir için bu e-postayı atmazdım.”
 

Bu durum üzerine Hakkari Valiliği ise sosyal medya hesabın üzerinden şu açıklamada bulundu:


 Olayla ilgili olarak son iddialara göre tüm bu yaşananlar sonrasında Red Bull Türkiye yetkilisi,Ozan Eyidoğan'ın işine son verildi.

Yorumlar 1
Hakkarili 28 Ocak 2022 23:16

Kesinlikle bu tür zihniyetli ve ırkçı mahlukat hakkında Türkiye halkları harekete geçmeli ve gereken yapılmalı

Bakmadan Geçme