Provokatörler Ağrı Belediyesi'ni sabote etti

Savcı Sayan'ın sözünü verdiği 2 kilo bayram şekeri dağıtımı esnasında provokatörler kolileri yağmaladı.

Provokatörler Ağrı Belediyesi'ni sabote etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelere 2 kilo et dağıtımından sonra Ramazan Bayramı öncesinde de 2 kilo şeker desteğinde bulunacağı sözünü vermişti.

Başkan Sayan, verdiği sözü tuttu ve bugün Belediye binası önünde müracaat eden 5 bin 400 kişiye şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

KOLİLERİ YAĞMALADILAR

Organizasyon esnasında bazı art niyetli provokatörler kalabalığı delerek Belediye hizmet binası çevresindeki duvarlardan atladı ve kolileri yağmaladı. Kolileri omuzlayan şahıslar kaçarak uzaklaştı. Yetkililer kalabalıktan dolayı olaya müdahale etmekte zorlandı.

Ardından Belediye yetkilileri kalabalığı kontrol altına alarak sırada bekleyen vatandaşlara bayram şekeri dağıtımını sürdürdü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Savcı Sayan, provokatörlere rağmen hizmet etmekten geri durmayacaklarını vurguladı.

“HİZMETİMİZİ KARALAMAK İSTEDİLER”

Belediye olarak 5 bin 400 aileye bayram şekeri ikramında bulunduklarını kaydeden Başkan Savcı Sayan, “Belediye olarak Ramazan öncesinde söz verdiğimiz üzere ihtiyacı olan hanelere kırmızı et dağıtımı yaptık. Bayram öncesinde söz verdiğimiz üzere de, bugün bayram şekeri dağıtımımızı gerçekleştirdik. 5 bin 400 vatandaşımıza 2’şer kilo bayram şekeri ikramında bulunduk. Ancak bazı provokatörler organizasyonumuzu sabote edip hizmetimizi karalamak istedi. Bunlar başı dik ve gururu Ağrı halkını temsil etmiyor, edemez. O provokatörleri vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyorum. Videolarda tespit edilen söz konusu provokatörler hakkında da şikayette bulunacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme