Pençe-Kilit Operasyonu'nda 1 asker daha şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde terör hedeflerine yönelik operasyonu devam ederken, acı bir haber daha geldi. Er Fırat Canlı şehit oldu.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda 1 asker daha şehit oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda İs.Söz. Er Yunus Kalkan ve Er Fırat Canlı şehit oldu.Er Yunus Kalkan ve Er Fırat Canlı'nın şehadetinin yanı sıra 3 Mehmetçik de yaralandı.

Konuya ilişkin son dakika bilgisi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından paylaşıldı.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Operasyon bölgesinde, bugün bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısında kahraman silah arkadaşımız sözleşmeli er Yunus Kalkan şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz. "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 26 Nisan'da teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Sözleşmeli Er Fırat Canlı şehit olmuştur."

Bakmadan Geçme