Öztürk Yılmaz'a Bingöl'de tepki: "Cumhurbaşkanı'na diktatör diyemezsin"

Bingöl'ü ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bir gazi tepki gösterdi: "Cumhurbaşkanımıza diktatör diyemezsiniz."

Öztürk Yılmaz'a Bingöl'de tepki: &quotCumhurbaşkanı'na diktatör diyemezsin"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bingöl'de esnafı ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz'a Genç Caddesi'nde gazi İdris Tuğunmuş tepki gösterdi.

"CUMHURBAŞKANINA DİKTATÖR DİYEMEZSİN" 

Öztürk Yılmaz'ın "Bu dönemin en büyük sorunu, milleti korkutmaları, tehdit etmeleri, hak, hukuk isteyen kişileri terörist ilan etmeleridir. En büyük sorun budur. Hak istiyorsun, hukukunu, adaletini istiyorsun, geçim istiyorsun, terörist ilan ediliyorsun. Bundan daha büyük bir sorun olmaz. Bu da ne demektir, ülkede tek adam diktatörlüğü tesis edilmiştir. Hiç kimse çıkıp ben diktatörüm demez. Balkon konuşması yapmaz ama sistem budur. Her şey onun elinde." sözlerine gazi İdris Tuğunmuş tepki gösterdi.

Tuğunmuş, "Başkan, bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na sen 'diktatör' diyemezsin, sen 'diktatör' diyorsun ama burada konuşma yapıyorsun. Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na 'diktatör' diyemezsin. Ben oy verdim. Siz fikirlerinizi beyan ettiniz bize. Biz size saygılıyız. İlimize hoş geldiniz dedik mi? Dedik. Yanlış yapıyorsunuz. Burası Bingöl, Zazaların memleketi." diyerek tepkisini dile getirdi.

Bakmadan Geçme