Özhaseki o iddiaları yalanladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Kayseri'de yapacağı  mitinge zorla katılımcı getirileceğine dair iddiaları yalandı.

Özhaseki o iddiaları yalanladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Kayseri’de basın açıklaması yaptı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çoburoğlu’nunda katıldığı basın açıklamasında 23 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri’ye ziyaretini değerlendiren Özhaseki basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve Deva Partili yöneticilerin Şeker  Fabrikası’nda çalışan yaklaşık 3 bin 500 işçinin zorla mitinge getirileceğine dair sosyal medya paylaşımı iddialarını değerlendiren Özhaseki şunları söyledi:

"Millet İttifakı her şeyi söylüyor. Hangi fabrika işçisine SMS atıp da yoklama yaptırıyormuş ki, ben ilk defa duyuyorum. Hüseyin Bey'le de konuşmadım. Cumhurbaşkanın da buna ihtiyacı yok. Cumhurbaşkanımızdan daha kalabalık miting yapan bir parti gördünüz mü. Yok. Yiğidi öldüreceksiniz hakkını teslim edeceksiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şehirde emeği çok. Hzılı tren gibi bir işin bunca ekonomik sıkıntıya rağmen temeli atılıyorsa, vefa borcu olarak ben koşa koşa giderim. Çoluğumu çocuğumu da çağırıtım. "

NE OLMUŞTU:

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında yapacağı toplu açılış programıyla ilgili dikkat çeken bir mesajı paylaştı. Ataman’ın iddiasına göre Kayseri Şeker’den çalışanlarına Erdoğan’ın Meydan programına “Katılım zorunludur. Yoklama alınacak.” mesajı atıldı.

Bahsi geçen mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Arkadaşlar Cumhurbaşkanı Cumartesi günü Kayseri’ye geliyormuş. Kayseri Şeker olarak devletin yanında olduğumuzu göstermek için Cumartesi günü saat 15.30’da fabrikada olunması gerekmektedir.  Servisler normal güzergâhlarından 14.30’da fabrikaya gelecek burada yoklama alınacak sonra meydana geçilecektir.  İzinde olup şehir dışında olanlar ve çok çok önemli mazereti olanlar dışında katılım zorunludur. Önemli mazereti olanlar bana bildirsin."

Bakmadan Geçme