'Oğlum avukattı, kandırıp örgüte verdiler'

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı ziyaret eden Diyarbakır annelerinden Gevez Erdinç: 'Oğlum avukattı. HDP oğlumu kandırıp örgüte verdi.'

'Oğlum avukattı, kandırıp örgüte verdiler'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır annelerinden bir grup, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın düzenleyeceği ‘Beyaz Yürüyüş’ öncesinde Ağrı Belediyesi’ni ziyaret etti. Anneler, sabah kahvaltısında Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile bir araya geldi. Başkan Sayan, annelerle tek tek ilgilenerek, tüm Türkiye’yi 22 Ağustos’ta başlatacakları ve 3 Eylül’de sona erdirecekleri teröre karşı ‘Beyaz Yürüyüş’e davet etti.

GEVEZ ERDİNÇ 5 YILDIR OĞLUNU BEKLİYOR

Başkan Sayan’ın annelerle sohbetinde duygu dolu anlar da yaşandı. Diyarbakır annelerinden Gevez Erdinç, 5 yıldır oğlu Yusuf Erdinç'e ulaşmaya çalıştığını söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. Anne Gevez Erdinç, Marmara Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi iken örgüte giden oğluyla ilgili olarak, “Benim oğlum bilim adamıydı. Marmara üniversitesini kazanmıştı, avukattı. Burada bulunanlardan iyi olmasın ama çok şahsiyetli bir çocuktu. Bakmalara doyamazdık. HDP kandırıp oğlumu örgüte verdi.” dedi.

“KÜRT ANNENİN GÖZYAŞLARI ONLARI YAKACAK”

Başkan Sayan ise, “Allah onları ıslah etsin. Allah onları helak etsin Bu Kürt annenin gözyaşı onları yakacak, ben bundan eminim. Senin gözyaşların deniz olacak, okyanus olacak onlar içinde boğulacak. Bu acılı annenin yüreğini dağlatanlar helak olsunlar. Bütün Türkiye bu annenin gözyaşını izlesin ve 3 Eylül’de Diyarbakır’da edi bese; yeter artık, desin.”

Bakmadan Geçme