Mum ışığında olağan toplantı

Bir siyasî partinin il şubesi elektrik zamlarına tepki göstermek için olağan toplantısını mum ışığında yaptı.

Mum ışığında olağan toplantı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, haftalık olağan toplantısını, mum ışığında yaptı. 
Elektrik ve doğalgaz zamlarına dikkat çekmek için bu şekilde tepki gösterdiklerini söyleyen Narin, faturalara gelen son zamların artık vatandaşın canını yakar noktaya geldiğini ifade etti. 

“ZENGİN DAHA ZENGİN, FAKİR DAHA FAKİR OLDU”

Vatandaşın geçim sıkıntısı düzeyinin her geçen gün daha da arttığını belirten Narin, “Geçim şartları olarak insanımız yirmi yıl geriye gitmiştir. Zengin daha zengin, fakir daha fakir olmuştur. Bu gidiş iyiye değildir. Ekonomik olarak bu gidişin faturasını milletimiz ilk seçimde kesecektir. Vatandaşa kesilen faturaların ne kadar ağır olduğunu onlar o zaman anlayacaktır. Bizler de hep birlikte bunu göreceğiz. Ülkemizin bu ekonomik sıkıntılardan kurtuluşu ancak milli görüş prensipleri ile olacaktır. Çözüm yolu bu prensipleri uygulamaktan geçer. İktidar bu prensipleri uygulamadığı müddetçe çabaları beyhudedir.” dedi.

“SU DA MI DIŞARIDAN GELİYOR?”

Türkiye’nin enerjide dışa bağımlı olmasından dolayı fiyatların arttığı şeklindeki söylemi de kabul etmediklerini kaydeden Narin, “Doğalgazı, akaryakıtı dışarıdan alıyoruz fiyatlar o yüzden artıyor, diyorsunuz peki o zaman memleketimin toprağından çıkan suyun fiyatı neden artıyor? Lütfen bahane değil çözüm üretiniz. Bugün burada sembolik olarak yaptığımız toplantı şekli çok büyük anlamlar ifade etmektedir. Bu tablo ülkemizin ekonomik olarak geriye gittiğinin resmidir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme