Minikler kışın Başkan ablaları sayesinde üşümeyecek

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, hayırsever iş insanlarının katkıları ile ilçedeki ilkokul öğrencilerinin kışlık ihtiyaçlarını karşıladı.

Minikler kışın Başkan ablaları sayesinde üşümeyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal belediyecilikte örnek projeleri ile adından söz ettiren Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar sayesinde ilçenin minikleri bu kışı sıcacık geçirecek. Başkan Acar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerinin kışlık giyim ihtiyaçlarını karşıladı.

Proje kapsamında Ege Bölgesi Ağrılılar Dernek Başkanı Metin Taşdemir ile girişimciler Muhammed Ali Taşdemir, Beyzanur Kalabaş ve Kibar Akkoç'un desteklerini alan Başkan Acar, ilçede hiçbir öğrencinin sırf imkanları kısıtlı olduğu için eğitimden geri kalmasına izin vermeyeceklerini dile getirdi.

“ÇOCUKLARIMIZ İMKÂNLARI KISITLI OLDUĞU İÇİN EĞİTİMDEN GERİ KALMAYACAK”

Çalışmayla ilgili bilgi veren Başkan Acar, “Bir çocuğun en temel hakkı eğitimdir. Biz de bunun için mücadele ediyoruz ve yaptığımız çalışmalarla, memleketimizin çocuklarının sırf imkânları kısıtlı olduğu için eğitimden geri kalmamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Eğitimlerini etkileyecek her türlü olumsuzluğu bertaraf etmek için hayırsever iş insanlarımız ve girişimcilerimizle bu işi minimum seviyeye indirmek için çaba harcıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan ve emeği geçen tüm hayır sahiplerine ve iş insanlarına halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bakmadan Geçme