MHP'den istifa eden Sedat Kılınç'a saldırdılar

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından, partiden istifa eden iş insanı Sedat Kılınç'a saldırdılar. Saldırının nedeninin, Kılınç'ın muhalif kanallarda açıklama yapması olduğu iddia edildi.

MHP'den istifa eden Sedat Kılınç'a saldırdılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Zamlar vatandaşın belini büküyor.” açıklaması dolayısıyla MHP’den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan sonra partiden istifa eden Sedat Kılınç ile Gazeteci Azim Deniz'e Ülkücü olduğu iddia edilen bir grup saldırdı.

Bu akşam Deniz Postası TV’de Gazeteci Azim Deniz’in programına katılmadan televizyon binasına gelen yaklaşık 50 saldırgan, gazeteci Azim Deniz ile iş insanı Sedat Kılınç’a saldırıda bulundu. Ardından Ülkücü olduğu iddia edilen grup Sedat Kılınç’ı olay yerinden kaçırdı.

Ülkücü olduğu iddia edilen grubun Kılınç’ı özel bir hastanenin önüne bıraktığı iddia edildi.

MUHALİF KANALLARDA AÇIKLAMADA BULUNDUĞU İÇİN SALDIRMIŞLAR

Saldırıda bulunan grubun, Sedat Kılınç’ın Halk TV, Tele 1 gibi yayın organlarında açıklamada bulunmasından dolayı böyle bir girişimde bulunduğu iddia edildi.

Daha önce Sedat Kılınç istifası ile ilgili olarak, telefonla kendisine ulaştığımız MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan da, Kılınç’ın istifası ile ilgili olarak kendilerine resmî bir bilginin ulaşmadığını söylemiş ve Kılınç’ın sosyal medyadan yaptığı istifa açıklamasını sildiğini iddia etmişti. Ancak sosyal medyada Kılınç’ın söz konusu istifa açıklamasının silinmediği görüldü.

VALİLİK HASTANEDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Emniyet güçlerinin olaya müdahale etmesinin ardından, Kayseri Valiliği'nin, Sedat Kılınç'ın bulunduğu hastanede güvenlik önlemlerini artırdığı öğrenildi.

"AHLAKSIZLAR STÜDYOMUZU BASTILAR"

Gazeteci Azim Deniz, Deniz Postası TV'de gerçekleşemeyen programdan dolayı yaptığı canlı yayında, "Stüdyomuzu bastılar. 50 kişilik Ülkücü grup Sedat Kılınç'ı stüdyodan kaçırdılar. Ahlaksızlar stüdyomuzu bastılar. Bunu Ülkücüler yaptılar. Bunu yapan şerefsizler, Ülkücüyse de şerefsizdir. Böyle Ülkücülük olmaz." dedi.

Bakmadan Geçme